viernes, 25 de abril de 2008

Ja fa un any..1era part

Be dons m'agradaria esplicar que és el que fa un any, i com és dues coses diferents ho dividiré

La primera cosa és que ja fa un any que és va formar una nova colla castellera, a les terres de la Segarra, concretament a Guissona, nose ven be del tot com va anar la cosa ja que jo hi vaig entrar un temps mes tard, pero en una nit de festa certa gent a les 4 de la matinada ( la millor hora per a fer pensament i reflexions com aquesta) es va decidir de organitzar una colla o una entitat per formar cultura, ja que a Guissona l'hi faria un gran be i no nomes ser coneguda com allo de la coperativa o L'area de Guissona que en cada poble o ciutat hi ha una botiga.

Dons be el 23 d'abril de 2007 (per St Jordi) es va comensar assajar i a tirar endavant un projecte que rapidament es va anar ampliant i agafan força, tan en el poble de guissona com a pobles de la vora.
I fins ara hem anat creixent hem aconseguit amb un any poder fer tota la gama dels castells de 6 pisos i un 4d7, i aquest any més!!

Aixi que és celebra que fa un any que sóm Margeners, tot i que al principi no teniem ni nom, ni color de camisa o vem entrar més tard a formar part de la colla

Per acabar recordo que awui divendres ho celebrarem al assaig i diumenge a plaça.
12:30h del migida a plaça missa.

Fins aviat i a cuidar-se

No hay comentarios: